Студентите от акредитираните от ACCA (the Association of Chartered Certified Accountants) магистърски

...
Студентите от акредитираните от ACCA (the Association of Chartered Certified Accountants) магистърски
Коментари Харесай

Международната професионална организация ACCA се срещна със студенти от магистърските програми по счетоводство и одит в Стопански факултет

Студентите от упълномощените от ACCA (the Association of Chartered Certified Accountants) магистърски стратегии по счетоводство и одит, ръководени от доцент доктор Елеонора Станчева-Тодорова, се срещнаха с професионалната организация ACCA и нейната интернационално приета подготовка.

Силвия Фелдиориен, управител бизнес развиване за Югоизточна Европа, представи стипендиантската стратегия ACCA Accelerate, както и опциите за кариерно развиване в България и в чужбина.

Магистърските стратегии по счетоводство и одит към Стопанския факултет на СУ „ Св. Климент Охридски “ са единствените в района, на които са упълномощени оптимално допустимия брой изпити на равнище университет – 9 от общо 13 изпита, нужни за придобиване на професионалната подготовка ACCA.
 imgonline-com-ua-CompressToSize-xhDcw8RQoXUYNG
Стопанският факултет и професионалната организация ACCA си сътрудничат при подготовката на висококвалифицирани фрагменти за бизнеса в региона на счетоводството, одита и налозите, както и за одобряването на положителния имидж на счетоводната и одиторската специалности.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР